Установиха трима пияни водачи в Пернишко, единият катастрофира с АТВ

Снимка: Infomreja.bg

Най-висок е резултатът на 32-годишен мъж, който е шофирал с 2,69 промила

33-годишен жител на пернишкото с. Расник е пострадал, самокатастрофирал е с АТВ. Инцидентът е станал на 16 март, около 22, 30 ч. в селото. Пристигналите на място полицаи установили, че моторното превозно средство е обърнато на пътя и е без регистрация, а водачът му лежи до него в безпомощно състояние.

33-годишният мъж бил тестван с дрегер, които отчел 2, 09 промила алкохол в издишания въздух, съобщават от полицията. Транспортиран е в ЦСНМП – Перник за преглед и лечение, където му е взета и кръвна проба.

Отново на 16 март около 15, 00 ч. пътни полицаи посетили самокатастрофирал лек автомобил „Сеат“ в пернишкото с. Кралев дол. При изпробване на 32-годишният шофьор за алкохол с техническо средство били отчетени 2, 69 промила в издишания въздух. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ, а колата му е иззета. Бил задържан за до 24 ч. полицейска заповед. 

С 2, 20 промила алкохол в издишания въздух е шофирал лек автомобил „Шкода“ 42-годишен жител на радомирското с. Долни Раковец. Мъжът бил проверен на 16 март, в пернишкия кв. „Стара чешма“. Дал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед.

Работата по документиране на случаите продължава под надзора на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK