Полицията със засилени мерки заради мача на „Пирин“ с „Левски 1914“

Снимка: Infomreja.bg

Двубоят ще се играе в събота от 17.00 ч. на стадион „Христо Ботев“

От ОДМВР-Благоевград, са предприети всички необходими мерки за осигуряване на добър обществен ред, недопускане извършването на противоправни деяния и безопасност на пътното движение преди, по време и след приключване на футболната среща между отборите на ОФК „Пирин“ - Благоевград, и ПФК „Левски 1914“ - София, която ще се проведе на 17.02.2024 г. от 17:00 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

Предвидени са достатъчен брой полицейски служители, които ще следят стриктно за опазване на обществения ред извън и в стадиона, като в охраната на мероприятието са включени и командировани допълнителни сили от други структури на МВР. На стадиона няма да се допускат малолетни и непълнолетни лица без придружител.

Ще се извършва щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Ще бъде въведена временна организация на движение на МПС по улиците към стадиона, като от кмета на община Благоевград е издадена заповед за въведена временна организация на движението на МПС по ул. „3-ти март“, ул. „Теменуга“, ул. „Христо Чернопеев“, ул. „“Стефан Стамболов“ и част от ул. „Васил Априлов“ / между ул. „Ст. Стамболов“ и ул. „Теменуга“/.

ОДМВР-Благоевград, призовава гражданите и привържениците на двата отбора, които ще посетят мероприятието да спазват създадената организация и стриктно да се съобразят с разпорежданията на контролните органи, както и да спазват разпоредбите на Закона опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK