ПП "Обединени земеделци" откри кампанията си в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Начело на листата за общински съветници е Ангел Живков

„Това са хората, призвани да участват в управлението на община Гоце Делчев с професионализъм и мъдрост!“ С тези думи започна представянето на кандидатите за общински съветници в Гоце Делчев от ПП „Обединени земеделци“. Те ще участват в предстоящите избори за местна власт под номер 32 на бюлетината и с преференции от 101 до 110.

Най-напред беше представен номер 10 в листата – техникът по електроника и електротехника Георги Георгиев. Под номер 9 ще участва агрономът Димитър Игнатов. Осма е Гергана Станчева - зооинженер, седма – Катерина Татанова - психолог. Кандидат с номер 6 е учителят и треньор по футбол Радослав Джугданов. Пета е Красимира Букурещлиева, физик по образование. Номер 4 е за Зорница Мълчанкова, учител и треньор по баскетбол. Трета е Василка Баничанска, еколог. Под номер 2 в листата е записан предприемачът Венцислав Кавазов.

Начело на този отбор стои Ангел Живков, магистър по международни отношения, но преди всичко всеотдаен учител. През годините той твърдо отстоява каузата „Образование и успех“. Като директор на ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“ за кратко време успя да превърне едно западнало учебно заведение в модерна професионална гимназия с успешни изяви не само на местно, но и на национално ниво. Той е семеен, щастлив баща на двама успяващи синове, има и внук.

В словото си Ангел Живков убеди присъстващите граждани, че Обединени земеделци ще водят изключително позитивна кампания. „Ние няма да се делим нито на етноси, нито на религии, нито на партийни пристрастия. За нас хората в тази община са еднакви. А надпреварата, която сега се води, е съревнование на идеи и възможности. Всеки, който е заявил, че ще направи нещо, в действителност да го докаже и то да е от полза за всички“, каза той.

От изказването стана ясно, че в програмата на Обединени земеделци е залегнало възстановяване на градския транспорт, и то с алтернативни превозни средства. Това ще улесни придвижването на хората и най-вече на възрастните.

Друга идея, която има бъдеще, е създаване върху общинска земя на огромна биоферма за плодове, зеленчуци, животни, където да се учат децата от всички градини и училища. А продукцията да бъде предназначена както за тях, така и за хора, които имат нужда.

От голямо значение е и търсенето на енергийни източници, които да снижат до минимум разходите за отопление на училищата, общинските предприятия и сгради.

Поставен беше и въпросът за повишаване функционалността на общинските предприятия, като се модернизира техниката, с която те разполагат.

„Община Гоце Делчев може да даде пример на цяла България, а защо не и на Европа!“, завърши словото си водачът на листата Ангел Живков.

Ето какво се казва още в Програмата на Обединени земеделци – Гоце Делчев:

„ Да работим за Гоце Делчев съзнателно и отговорно! Да развиваме общината целенасочено,  в отговор на потребностите й! Да създаваме партньорства на европейско ниво, които да са гарант за европейско бъдеще и възможности за подкрепа и финансиране на нашите проекти и инициативи!

Визията ни за Гоце Делчев включва иновации, инфраструктурни подобрения и устойчиво развитие.

Ние обещаваме да инвестираме в образование, здравеопазване, инфраструктура и земеделие.

Ще подкрепим малките и средните предприятия и ще работим за привличане на инвестиции, които ще запазят съществуващите и ще създадат нови работни места.“

Представянето завърши с пожелание за успех на изборите с бюлетина № 32 и преференции от 101 до 110, „защото те ще работят за Вас!“

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK