Мария Зарева е новият зам.- областен управител на Кюстендил

Снимки: ОА - Кюстендил

Новият зам.-областен заяви, че ще работи диалогично, открито и консенсусно с всички институции и граждани

Областна администрация - Кюстендил е с нов заместник областен управител. Постът, който беше вакантен последните месеци, вече заема Мария Зарева.

Тя е юрист по образование. Има магистърска степен по национална и международна сигурност, със специализация “Вътрешна сигурност” и професионална квалификация “Криминалистически експертизи”, съобщават от пресцентъра на администрацията.

Мария Зарева е на 40 години, от град Кюстендил. Била е ръководител на Областна пощенска станция - Кюстендил. По време на професионалния си път е работила и 13 години в системата на МВР.

“Радвам се, че имам възможност да бъда част от екипа на Областна администрация - Кюстендил. Оценявам доверието, което ми е гласувано - с действията и работата си ще направя всичко възможно да го оправдая”, коментира Зарева. Новият зам.-областен заяви, че ще работи диалогично, открито и консенсусно с всички институции и граждани.

По-рано днес областният управител инж. Александър Пандурски представи пред служителите на администрацията новия си заместник.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK