Кандидате за народни представители от ДПС провеждат усилено срещи в Югозапада

Снимка: ДПС

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Среща с абитуриенти и студенти от с. Брезница, Община Гоце Делчев проведоха областният лидер на ДПС Ведат Хюсеин, областният председател на Младежко ДПС Атидже Камбер, кметът на с. Брезница Иса Сакали, заместник-кметът на Община Гоце Делчев Саид Иброш, кандидатите за народни представители Ибраим Зайденов и Шабан Хаджиоли, и Анифе Мерсим - член на женското дружество.

Младите хора от с. Брезница се интересуват в каква България и Европа ще живеят и ще се развиват. Те искат техният глас да бъде чут! А това може да стане само със силно представителство на “Движение за права и свободи” в Българския и Европейския парламент! Младите хора трябва да се чувстват част от процесите на вземане на решения! Ние сме заедно с Вас!, бе посланието на кандидат-депутатите.

Празникът на Джебел - 19 май, бе уважен от кмета на Община Белица и член на ЦОБ на ДПС Радослав Ревански, кмета на Община Якоруда Мехмед Вакльов и председателя на Младежко ДПС и кандидат за народен представител от област Благоевград Ибраим Зайденов.

Гости на общоселско събрание в с. Дебрен вчера бяха областният лидер на ДПС Ведат Хюсеин, кметът на Община Гърмен Феим Иса, районният мюфтия Осман Кутрев, кандидатите за народни представители Шабан Хаджиоли, Къдри Инузов, Асим Чауш, Ахмед Вранчев и кметът на село Дебрен Фазли Ролев.

Най-важен е диалогът между властта и хората!, завиха кандидатите.

Срещите в областта продължават!

#ДПС #ЕвроИзбори #ПарламентарниИзбори2024 #ПИ2024 #ЗаедноСХората #28 #MRF

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//