Борисов: Парламентът ще излезе във ваканция преди изборите

Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ щял да направи всичко възможно да гласуваме с машини

Парламентът ще излезе във ваканция преди изборите. Дотогава има празници, така че виждам още 2-3 седмици да работи.

Това обяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Неправомерно и неправилно бяха похарчени много пари, неотчитайки доклада на Международния валутен фонд и призива на некоалицията да се харчи разумно. Приходните агенции са останали да работят, за да няма оправдание, че някой им е пречил. Винаги рано или късно истината излиза наяве. Някой път с прискърбие установяваме какво е правено. България забави развитието си с години, коментира отново Борисов по темата за похарчените пари.

Парламентът има да свърши важни неща за армията и възнагражденията на военните, както и в енергетиката.  Възнагражденията в армията рязко се разминаха с тези в МВР. Много хора напуснаха там, за да отидат в МВР, отбеляза лидерът на ГЕРБ и разкритикува, че така става, когато се работи на парче, каза Борисов.

Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а поводи всеки ден ни се дават огромни за политическа предизборна кампания, но парламентът не е институция, раздаваща присъди, както хората от телевизора се правят хората обвиняеми или биват набеждавани, коментира Борисов.

Аз подкрепях Живко Коцев, заради, нали знаете - Атанас Атанасов помоли, но сега вече ще се пазя да кажа "подкрепям". То важи и за колегите, каза Борисов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK