Общинските съветници от “Възраждане” с първо заседание в ОбС Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

Искам да благодаря на всички, които ни гласуваха доверие на изминалите местни избори, обяви Мира Миркова

Кандидатите за кмет и общински съветници на “Възраждане” получиха солидна обществена подкрепа на изминалите местни избори и в следствие на това ще имат трима представители в Общинския съвет на Кюстендил.

Тримата избрани общински съветници от “Възраждане” - Мира Миркова, Цветомира Маринова и Денис Шляпарски положиха клетва и заявиха, че задачата им е да подобрят живота на съгражданите си и да бъдат истински коректив на местната власт, ще се борят и срещу феодалната корупция, завладяла Кюстендил.  Общинският съветник от “Възраждане”, представител  във Временната комисия за избор на председател на съвета от “Възраждане”, беше Цветомира Маринова.

Кандидатът за кмет Мира Миркова след заседанието се срещна с граждани, на които благодари за подкрепата.

“Искам да благодаря на всички, които ни гласуваха доверие на изминалите местни избори. За нас всеки глас е важен, всеки глас е безценен, защото е даден по убеждения, не заради финансов интерес, доверието ви няма да бъде предадено”, заяви категорично Мира Миркова, която беше и водач на листата на “Възраждане” на изминалите местни избори и по волята на избирателите на “Възраждане” е един от тримата общински съветници, които ще ги представляват в Общински съвет - Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK