Конференция „Войните на България и обществените организации на ветераните“ откриват в Благоевград

Снимка: Регионален исторически музей - Благоевград

На 6 ноември /петък/ от 14:00 часа в конферентната зала на РИМ – Благоевград ще се проведе конференция на тема „Войните на България и обществените организации на ветераните“. Инициатори и организатори на събитието са Областен съвет на Съюза на ветераните от войните и Регионален исторически музей – Благоевград.

На конференцията ще бъде отчетена работата на военнопатриотичните организации от Благоевград през юбилейната 2015 г. (70 години от включването на България в заключителната фаза на Втората световна война (1944 - 1945 г.) и 100 години от Първата световна война (1915 г.).

Ще присъства председателя на Централния съвет на СВВБ в България д-р Иван Сечанов, Съюз на ветераните от войните на България – Областен съвет – Благоевград, Военно окръжие - Благоевград, Военно поделение 26 400 – Благоевград, Военен клуб – Благоевград, Областен и общински съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва – Благоевград, Дружество „Военноинвалид към съюза на военноинвалидите и военно пострадалите в България – Благоевград,  Краеведческо дружество – Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK