"Пирин" проведе първа тренировка за 2024

Снимка: ОФК „Пирин“

Отслужен бе традиционният водосвет за здраве и успехи на отбора

Представителният отбор проведе първа тренировка за 2024 година на стадион „Христо Ботев“. Преди началото на заниманието бе отслужен традиционният водосвет за здраве и успехи на отбора.

Събитието бе уважено от кмета на Община Благоевград Методи Байкушев, заместник-кмета по културата и спорта Станислав Кимчев, председателя на Общинския съвет Радослав Тасков, общински съветници, представители на бизнеса в града, бивши футболисти, треньори и привърженици на отбора.

В първата тренировка на тима се включи десният защитник Асен Дончев, който ще носи екипа на Пирин като преотстъпен от ЦСКА (София).

Пробен период с тима на Иво Тренчев ще преминат френският десен защитник Арно Люзайадио, който за последно е играл в нидерландския Емен, украинският нападател Данило Полонски от Фратрия (Варна), крилото Стилиян Спасов, който е юноша на Лудогорец, игралият за последно в Австрия Кирил Ристосков и Лазар Боянов, който за последно е играл в Португалия.

Крилото Владимир Медвед ще премине в Локомотив (Пловдив) под формата на преотстъпен, като клубът ще получи процент от негов евентуален бъдещ трансфер.

Пирин се разделя по взаимно съгласие с полузащитника Велислав Минков. Както е известно Данило Кондраков и Дима Семенив напуснаха клуба още в края на миналата година.

Подготвителният лагер ще премине изцяло в Благоевград, като са планирани пет контроли, съобщиха от клуба. Те са:

20.01 Струмска слава (Благоевград)

27.01 Локомотив (Пловдив) (мястото ще бъде уточнено допълнително)

31.01 Марек (Благоевград)

03.02. Локомотив (София) (Благоевград)

10.02 Беласица (Благоевград)

Началните часове ще бъдат обявени допълнително, като е възможно да възникнат промени със съперниците и датите на провеждането на някои от мачовете, уточниха още от пресцентъра на клуба.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK