Хотелиери и Община Разлог плануват пускането на автобус до Бетоловото

Снимка: Община Разлог

Ръководството на Община Разлог планира провеждането на втора работна среща

Иван Гюров и Гергана Колчева - Фарфарова, зам.- кметове на община Разлог, проведоха работна среща с експерти от общинска администрация и представители на туристическия бранш от селищно образувание „Пирин“, в местността Бетоловото.

По време на дискусията бяха обсъдени варианти за съвместни инициативи между Общината и хотелите, с цел подобряване условията за работа, чрез обособяване на автобусна линия за персонала. На срещата хотелиерите споделиха, че към настоящия момент са добре разпознаваеми в страната и заедно с общинска администрация разгледаха варианти за ефективни форми за участие в международни туристически форуми.

Като част от обща маркетингова стратегия, присъстващите набелязаха няколко събития, даващи възможност за установяване на ползотворни контакти, за изграждане на перспективни партньорства и популяризиране на ваканционното селището. Общите усилия през следващата година предстои да бъдат насочени към участие в международните туристически изложения в Букурещ и Солун, както и популяризиране на Разлог като туристическа дестинация, чрез реклама в социалните мрежи.   

През месец ноември ръководството на Община Разлог планира провеждането на втора работна среща, с очаквания на нея да присъстват и останалата част от поканените.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK