Очарованието на Великден вече владее НПГ - Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Ученици са създали с умения и вкус празнична изложба

Навън април е доста мрачен и дъждовен, но влезе ли човек в НПГ „Димитър Талев“, не може да не се зарадва, защото го посреща пъстротата на чудесна Великденска изложба. Точно срещу входа хитро се усмихва заек с папийонка, от кошнички надничат пиленца, лебед омайва с красота…

Изложбата е дело на учениците от направление „Облекло“ и клуб „Нов живот за старите дрехи“ с ръководител старши учител Калинка Белева.

„Учениците имат много интересни идеи и ги осъществяват с голямо желание и старание. Доставя ми удоволствие да ги гледам как работят, все са усмихнати“, казва госпожа Белева.

Същото споделят и единадесетокласничките Валентина Пирнарева и Златка Катранджиева, които са участвали във всички училищни изложби досега и, както казват, винаги им е интересно. Златка обича да рисува с текстилни маркери върху чаши, а Валентина – да изработва лебеди от плат и памук.

Клубът „Нов живот за старите дрехи“ е създаден по проект за извънкласни дейности и вече има богато портфолио. Участниците в него са креативни и желаят да имат по-широк периметър на действие. Затова заедно ще предложат друго наименование на клуба, което да предполага повече творчески изяви.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK