Коледен благотворителен базар организира за поредна година Сдружение „Заедно за успех“ в Бараково

Снимки: Даниела Миланова

Инициативата е под надслов „Подари мъничко вълшебство за децата на Бараково“

И тази година Сдружение „Заедно за успех“ - с. Бараково, съвместно с с НЧ „Възраждане-2001", организира традиционния Коледен благотворителен базар, който се проведе вчера под надслов „Подари мъничко вълшебство за децата на Бараково“.

Събраните средства от благотворителната инициатива ще бъдат използвани за закупуване на мрежи за футболните врати в игрището в Бараково и за неговото освежаване, както и за нуждите на децата от Детския център в Бараково.

„Ние с вас днес заедно направихме възможно доброто да се случи. Днес отново станахме съпричастни и към каузата за детската градина, за нас това е традиция. Специално искам да благодаря от името на нашите деца в Бараково и от нашия екип на всички, които се включиха толкова активно в нашата инициатива“, коментира Даниела Миланова - председател на Сдружение „Заедно за успех“. 

Тя отправи благодарности и към всички институции и спонсори, подкрепили каузата чрез дарения, а също и към учениците от СУ „Христо Ботев“ - Кочериново, и на техните майки и баби, осигурили домашно приготвени кулинарни изкушения.

В празничната програма се включиха танцьори, певци и деца от училището в Кочериново, както и Пирински танцов ансамбъл „Вихрен“ и Детска фолклорна група „Джумайчета“ към НЧ „Никола Вапцаров 1866“ - Благоевград.

„С каузите от вчера и днес ние доказахме, че по Коледа се случват чудеса“, заяви още Даниела Миланова.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK