Пеевски: Подкрепяме предложеното от ГЕРБ-СДС правителство

Снимка: БТА

"Борисов постъпи отговорно към България и хората"

Бойко Борисов, като лидер на ГЕРБ и Мария Габриел постъпиха отговорно към България като върнаха изпълнен проучвателния мандат със състав и структура на правителство на ротацията. 

Това се казва в позиция, разпространена до медиите от пресцентъра на ДПС.

Те постъпиха отговорно към хората и към държавата,  като я спасяват от безвремието на служебните правителства и политическата криза, на каквито бяхме свидетели в последните три години и които никога повече не трябва да се повтарят, поставяйки националния интерес над партийния, казва Делян Пеевски - съпредседател на партията на Доган, и допълва:

Както заявих вчера, това правителство ще получи подкрепата на ДПС, защото е важно да продължим да работим за хората, както го правихме последните 9 месеца. И ще подкрепяме правителството, докато работи за хората и си спазва обещанията към българските граждани.

В парламента сега трябва да продължи  постигнатото с промените в Конституцията, с промени в законите, за да има реална съдебна реформа и битка с корупцията. 

Хората и страната имат нужда от стабилност и сигурност, които ние като лидери на партиите си им дължим и ДПС няма да отстъпи от тази своя отговорност. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK