Септември (Симитли) загуби нелепо с 2:1 от Локомотив (Горна Оряховица)

Снимка: Септември-Симитли

След доста труд и показана мъжка игра Септември загуби от Локомотив (Горна Оряховица). Момчетата на Тодор Киселичков поведоха в резултата от дузпа реализирана от Методи Костов.

След дузпа, дадена и за домакините, те изравниха в резултата с 1:1. В 91-та минута на мача Горна Оряховица поведе с 2:1, което доведе до крайния резултат.

При изключително лош терен, момчетата на Септември положиха доста усилен труд, но за съжаление изгубиха. "Стояхме добре на терена въпреки ужасните условия. Успяхме да поведем с хубава атака, но за съжаление допуснахме обрат", коментира наставникът Тодор Киселичков след мача.

"Не искам да нападам никого, но за мен главният виновник за този обрат е съдията. Той се подигра с труда ни. Според мен дузпата, която беше дадена на противника, бе абсолютно измислена. Червеният картон и изгонването на Любомир Гуцев утежниха още повече обстановката, като имаме предвид, че заслужен червен картон за Горна Оряховица не бе даден. Приехме много тежко загубата, в съблекалнята дори видях сълзи от спортна злоба. Съдията подпираше домакините и опорочи мача", категоричен бе Киселичков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK