Полицай е ранен след сблъсък с купонджии

Снимка: Infomreja.bg

Той е приет в болница

За телесна повреда над длъжностно лице е задържан 37-годишен от с. Узунджово и още трима негови съселяни.

Снощи в 21 часа автопатрул е извършвал рутинен обход в селото и установил, че в къща е пусната много високо силна музика.

На собственика на дома – 44-годишен мъж, му е отправено устно предупреждение да намали или спре музиката.

В 22,16 часа на спешния телефон е подаден сигнал за нарушение на нощната тишина на въпросния адрес. Полицаите отново посетили мястото и констатират същото нарушение.

При вида на служителите, собственикът и присъстващите мъже проявили агресия като заплашили служителите с дървен сап и хвърлили бутилка с алкохол, която рикоширала по входната врата и ударила в предната част на главата единия полицай.

От удара той изпаднал за кратко в неадекватно състояние. Отведен е в спешното отделение на хасковската болница, където медиците са констатирали травма на главата с главоболие, световъртеж и гадене.

В ареста на хасковското управление са 37-годишният запратил бутилката и ударил полицая и още трима на 30, 40 и 61 години - всички от селото. 

За още един случай на агресия се съобщава в село Опанец.

В къща е нанесен побой на 38-годишен и на 61-годишен. Инцидентът е станал около 19:45 часа.

Пострадалият 38-годишен е получил наранявания на око, охлузвания и кръвонасядания по торс и глава.

Другият е с леки наранявания в областта на носа, лява ръка и лакът на дясна ръка. Причините за конфликта и учасниците в него, са в процес на изясняване. Извършен оглед на местопроизшествието. Установени са нанесени материални щети  - счупени три стъкла и два  мобилни телефона, собственост на пострадалите.

Сезирана е Районната прокуратура в Плевен, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK