ПП „Възраждане“ с позиция след заседанието на НС: Повече така не може!

Снимка: ПП "Възраждане"

Купеният, корпоративен и манипулиран вот на управляващите се побеждава само с гласуване

"Вчера ПП-ДБ, които предизвикаха извънредно заседание на Народното събрание, и малко по-късно ГЕРБ и ДПС, които направиха неуспешен опит да предизвикат второ извънредно заседание, за пореден път компрометираха институцията Народно събрание, превръщайки я в предизборна арена. Трибуната на Народното събрание за пореден път беше осквернена от лица, говорещи за законност, но неспазващи закона, чиито празни слова  и лицемерни опити за решения на проблеми отвращават българските граждани.

Това е поредната проява на властимащите, която показва, че 49 Народно събрание, което ще влезе в историята с най-много пагубни за българската държава решения, обслужващи предимно чужди  интереси,  е с изчерпан кредит на доверие и не бива да функционира.

Вероятно в останалите две седмици и половина ще станем свидетели на още опити за извънредни заседания, защото им е по-лесно да говорят на трибуната вместо да излязат на площада на всеки град, да се срещнат очи в очи с българския народ, чието бъдеще ограбват. Да пътуват по разбитите пътища в страната ни, да се сблъскат с разрухата, обезлюдяването, безработицата и страха на хората от войната, в която опитват да ги въвлекат. 

Повече така не може!", се казва в позиция на ПП "Възраждане" по повод на вчерашното заседание на Народното събрание.

От ПП „Възраждане“ призовават българските граждани да излязат на 9 юни и да гласуват, защото само високата избирателна активност ще промени всичко.

„Купеният, корпоративен и манипулиран вот на управляващите се побеждава само с гласуване. Нека ги изненадаме и да си върнем държавата, да не бъдем повече свидетели на пошъл спектакъл, който разиграват в залата на Народното събрание, грижливо пазена, така че народът да не може да дойде при тях и да им каже какво мисли“, посочват още от Възраждане. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//