Юлиян Гошев: Нека дадем шанс на честността и почтеността в политиката, за да се случи промяната!

Юлиян Гошев, снимка: БСП

В неделя гласувайте с № 15 за Румен Томов!

Изявление на Юлиян Гошев

Уважаеми съграждани, спомнете си предишния избор за кмет, когато гражданите на Благоевград се опълчиха на управлението на ГЕРБ и избраха промяната. Вярно е, че това беше една огромна вълна на недоволство, но най- отпред на този процес, негов изразител и негово лице бе Румен Томов. Той има смелостта да се противопостави на модела Камбитов и успя, въпреки, че мнозина не вярваха в това! Всъщност успяха гражданите на Благоевград!

Тази промяна започна. Но повече от година, заради един правен абсурд, на него не му беше позволено да разгърне своя управленчески потенциал и да реализира цялостната промяна, която хората очакват. Въпреки тези ненормални условия, направеното е достойно за уважение и хората го виждат. За това той заслужава да получи отново народното доверие и шанса да направи промените в общината необратими.

В тази ситуация някои от конкурентите му в сегашния избор видяха своя шанс да седнат на кметския стол. Атаките продължиха повече от година. Вероятно и Томов, като всеки работещ човек е допускал и грешки. Но той притежава едно качество, което го издига над останалите кандидати и е особено дефицитно при основните му конкуренти. Той е честен и почтен човек!!! Няма да открадне от общото, не го бива в далаверата. С целия си живот и бизнес кариера е доказал това. За това заслужава нашето доверие!

Уважаеми съграждани, нека дадем шанс на честността и почтеността в политиката, за да се случи промяната!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//