Иван Гешев за ротацията: Те са се взели, в момента просто разпарчетосват баницата

Снимки: Infomreja.bg

Той определи партиите като търговски дружества, управлявани от лидерите им

Бившият главен прокурор Иван Гешев посети Кюстендил по повод празника на града „Кюстендилска пролет“ и се срещна с кюстендилци, които поставиха различни проблеми пред него.

„За мен са важни хората, аз съм част от едно сдружение – „Справедливост за България“,  в което членуват много други граждански сдружения и нашата цел е да активизираме гражданите да работят за себе си, да участват във властта, а не да бъдат използвани от политическите партии“, коментира пред ИНФОМРЕЖА Иван Гешев.

Той определи партиите като търговски дружества, управлявани от лидерите им, които са управители на тези дружества.

По отношение на ротацията и случващото се през последната седмица Гешев заяви:

Гледам, че се карат за баницата и даже вече не се крият. Те не се притесняват от нас хората, явно ни имат за глупави. Днеска казват едно, утре друго. Бойко Борисов беше определен от Христо Иванов като най-добрият сводник в бардака на властта, а сега Христо Иванов е в тоя бардак, тоест работничка в бардака.

Днес се карат, на другия ден пият турско кафе. Срамно е меко казано! Този антиелит трябва по някакъв начин да бъде изметен, защото иначе той ще ни измете от страната, в която живеем.

Ако не се вземем в ръце ще има трета национална катастрофа, която още е много по-тежка от първите две.

Гешев прогнозира още, че няма да има избори. „Те са се взели, в момента просто разпарчетосват баницата – министерства, регулатори и се карат за парите. В крайна сметка съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се.

Ако не се вземем в ръце те ще крадат от нас, ще живеем зле, а те ще ходят по топлите страни“, каза още Гешев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK