Вълна от съпричастност: Издирват 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница

Снимки: Фийсбук група "Забелязано в Дупница"

Търсят доброволци, които да се включат в издирването на момичето

Издирва се 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница. Момичето е в неизвестност от вчера, а нейни снимки заляха социалните мрежи. Последва вълна от съпричастност от жителите на Дупница, които започнаха да се събират и да търсят организирано детето.

„Момичето е със слабо телосложение и къса коса. Облечена е със светлорозово яке, черни дънки и бели маратонки. Хората имащи информация за момичето могат да подават сигнали на тел. 112“, призоваха дупничани.

Те уточняват, че се търсят още доброволци, които да се включат в издирването в града и околните села. За последно момичето е забелязано в района на жп гарата в Дупница, след като си тръгва от училище.

„Имаме нужда от доброволци, които да се включат в издирването на 17-годишната ученичка, която е в неизвестност от вчера. Ще се претърсва гориста местност, където има подозрения, че може да се намира момичето“, коментира пред журналисти и кметът на Дупница Първан Дангов.

„Късно снощи родителите са поискали съдействие от полицията, поради това че момичето не се е прибрало. Предприети са действия, като са ангажирани сили от Планинската спасителна служба, ресурсът на Областната дирекция на МВР и служители на жандармерията. Издирването продължава“, коментира пред ИНФОМРЕЖА говорителят на ОДМВР – Кюстендил, Катя Табачка.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK