Родителите на Ивана от Дупница дават 50 хил. лв. награда за откриването й

Снимка: Личен архив

„Надяваме се Ивана да е жива и здрава, това е единствената надежда, която ни крепи до този момент“, обяви Мария Георгиева

„Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за човек, който посочи мястото, където се намира Ивана и това доведе до намирането ѝ. До момента нямаме никаква информация за нея”, обяви пред медии бащата на Ивана, Георги Георгиев.

Повече от месец Ивана Георгиева от Дупница е в неизвестност. 17-годишната ученичка изчезва на 22-ри февруари, когато си тръгва от училище и оставя телефона си в класната стая. На 15-ия ден от изчезването на момичето в Кюстендил пристигна министър Калин Стоянов, който се запозна с проведените действия по издирването на момичето. Преустановено беше претърсването на терен, но оперативните действия продължават, коментираха от полицията.

„Решихме да обявим парична награда, защото повече от месец не знаем нищо за детето. Полицията работи по различни версии – отвличане или укриване, но със сигурност компетентните органи могат да кажат повече“, заяви майката на Ивана - Мария.

Тя не изключва дъщеря й да е отвлечена, поради което от семейството решават да обявят парична награда. „Надяваме се Ивана да е жива и здрава, това е единствената надежда, която ни крепи до този момент“, коментира още Мария Георгиева.

ИНФОМРЕЖА припомня, че до този момент се проведоха множество издирвателни акции от страна на полиция и доброволци по издирването на детето.

Появиха се две следи от Ивана – в деня на изчезването на ученичката беше открито якето й на главен път край Дупница, а малко по-късно беше сменена и профилната снимка на Ивана Георгиева във Фейсбук. Последва проверка от страна на органите на реда, резултатът от която не е оповестен пред медиите. 

„Знай, че те обичаме и вече сме на ръба на силите си. Нека ако знае къде е да я доведе“, заяви през сълзи на очи майката на Ивана – Мария Георгиева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK