Мажоритарният собственик на "Левски": Не съм комарджия!

Снимка: startphoto.bg

Построил три блока с общо 71 апартамента

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, даде откровено интервю пред "Дарик", където веднъж завинаги сподели за аудиторията има ли хазартна зависимост и с какво изкарва парите си извън футбола.

Никога не съм бил комарджия! Играл съм покер и съм спечелил много пари от тази игра. Като излезе Тексъс Холдем съм ходил по турнири и пак съм печелил пари. Освен бридж - белот, друго не съм играл от 15 години. Вижте, мога да си позволя, оттук насетне, до края на живота си, да ходя на казино и просто да си чеша крастата. Но няма да го направя. Скоро обаче мога да тръгна по покер турнири с Тони Краус.

Развалих си къщата в "Драгалевци" и построих три блока с общо 71 апартамента. От тях съм продал 60. Внесох в държавната хазна толкова пари, колкото някои хора за пет живота няма да могат!

Не съобразихме да кажем за новата фланелка, че е заимствана от Мюнхен 1860. Боримиров е легенда на този клуб. Ние не сме написали стихотворение, че да плагиатстваме. Взели сме добра идея, те и за това някои хора намериха кусури. Излъгах, проектът не струва 1 млн. лева, а повече. 55 лева струва изработката на една фланелка. За никакъв дизайн не са плащани пари! 11 000 лева са дадени за засенмане на клипове. В момента, когато се продаде и последната фланека ще покажем на левскарите всички разходи, ще имат пълната информация. Над 5500 фланелки са продадени досега".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK