"Левски" се готви да продаде още един бразилец, иска милиони

Снимка: startphoto.bg

Трансферният пазар затваря на 22 февруари

Левски се готви да продаде Рикардиньо. Сумата, която "сините" искат за него, е 850 000 евро. Чешкият Виктория Пилзен проявява сериозен интерес към 22-годишния бразилец, като те вече са изпратили оферта от 600 000 евро, но от "Герена" са отказали, като са сметнали парите за малко. Първоначално столичани са пожелали 1 милион евро, като са готови да свалят цената със 150 000, пишат "Тема спорт".

Двете страни се надяват да стигнат до консенсус в най-скоро време, след като сините имат нужда от свежи средства, а Виктория от нападател. От началото на сезона Рикардиньо изигра 25 мача във всички турнири, в които вкара 7 гола.

Трансферният пазар затваря на 22 февруари и ако от Виктория наистина искат Рикардиньо, ще трябва да побързат. Тимът вече поднови двубоите в шампионата си и през уикенда завърши при равенство 1:1 в домакинството си на Млада Болеслав, а във временното класиране те са трети.

Нападателят наскоро говори по темата с евентуален негов трансфер.

"Старая се да не се интересувам, защото имам агент, който се занимава с тези неща. Моята работа е на терена. Независимо дали има оферти към мен, или не, ще работя по същия начин, както досега - отговорно и сериозно. Левски е отбор и място, което много харесвам. Определено искам да остана. Ще приема да бъда продаден само ако има оферта, която е добра както за клуба, така и за мен. Това е голяма отговорност, но не го смятам за тежест. Хубаво нещо е, защото съм номер 9 на отбора. Знам, че това е исторически номер за Левски и го приемам като отговорност", заяви Рикардиньо.

До сделка с Виктория Пилзен може да се стигне тази седмица, като, ако се случи, това би трябвало да е последната продажба на сините тази зима, след като вече осъществиха четири изходящи сделки.

Продадени бяха Велтон, Роналдо, Жереми Петрис и Дарлан. За последния се чака официалното потвърждение за трансфера в Ухан Три Таунс.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK