Община Благоевград създава нова официална страница във Фейсбук

Снимка: Община Благоевград

Старата не е била притежание на Общината

Община Благоевград създава нова официална страница във Фейсбук.

Нова официална страница във фейсбук създаде Община Благоевград. Това се случи след като снощи бяха отнети администраторските права на служителите на администрацията върху досега действащата страница в социалната мрежа, съобщиха от институцията.

Стана ясно, че ползваната досега страница е създадена от частни лица и е предоставена на екскмета (Илко Стоянов – бел. ред.) за ползване. 

Новата официална страница на Община Благоевград ще бъде верифицирана, а пълен контрол над нея ще има дирекция „Информационно обслужване“.

Припомняме, че около 10 ч. днес страницата на институцията бе с променено име и съдържание. От „Община Благоевград“ се превърна в „New News“.

Същевременно още в неделя вечерта стана ясно, че има проблем със страницата. В нея за кратко се появи споделен линк към статия на сайта „Блиц“, в която се твърди, че кметът Методи Байкушев е имал връзка с Мартин Божанов – Нотариуса.

ПОВЕЧЕ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

В свой коментар в мрежата Байкушев заявява, че сигнал ще бъде подаден до ГДБОП.

Всички публикации на Община Благоевград до 1 февруари са изтрити напълно, а профилната снимка с герба на Общината е променена, както и корицата.

Предназначението също е променено: от „институция“ на „новинар“.

Линк към официалната страница на Община Благоевград в социалната мрежа: https://www.facebook.com/profile.php?id=61556853256238

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK