Илиан Георгиев, ГЕРБ-СДС: Ще работя за по-добър, по-качествен и по-достоен живот за всеки жител на Благоевград

Снимки: ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС, втори в листата на коалицията за 1 МИР-Благоевград Илиан Георгиев разговаря с членове на ГЕРБ от клуб „Еленово“. На срещата присъстваха общинският ръководител на ГЕРБ д-р Атанас Камбитов и Бисер Михайлов – член на Областното ръководство.

„За първи път сме силно консолидирани. Влизам в битката, за да върна самочувствието на хората от Благоевград. Ще работя за по-добър, по-качествен и по-достоен живот на всеки един жител на община Благоевград.“, това заяви пред членовете на ГЕРБ Илиан Георгиев.

Той допълни, че с опита, който има в социалната сфера, има какво да даде на града и региона.

„Най-важните приоритети за общината са образование и здравеопазване. Трябва да се работи за елитни детски градини, училища и една модерна и съвременна болница“, допълни още той.

Илиан Георгиев  заяви, че ще насочи усилита си за привличане на инвеститори и икономическо развитие на града, което ще спомогне за по-добър живот на всеки един.

„Кампанията ще бъде от човек на човек. Ще се опитаме да стигнем до всеки, с позитивизъм да обясним приоритетите на ГЕРБ-СДС“, завърши Илиан Георгиев.

„С всички от вас минахме доста битки, в по-голямата си част успешни. След нас за 5 години една плочка не е сложена. Ние можем и работим. Доказали сме го. Важно е програмата за саниране да продължи, виждате как се преобрази Благоевград“, това заяви Атанас Камбитов, общински ръководител на ГЕРБ-Благоевград.

Той допълни, че област Благоевград има шанс да излъчи трима евродепутати в предстоящите избори за членове на Европейския парламент.

„Обединени сме, заедно сме и Благоевград ще има депутат“, завърши Атанас Камбитов и призова всички да гласуват за Илиан Георгиев с номер 22 и преференция 102.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//