Разлог отбеляза 64 години от първата волейболна среща

Снимки: G.M Photography

Всички присъстващи бяха приятно изненадани и с фотоизложба на приятелството между волейболистите

По инициатива на Волейболния клуб за ветерани – „Пирин“ - Разлог, със съдействието на Община Разлог, на 20 април бяха отбелязани 64 години от първия мач между волейболните отбори на “Пирин” Разлог и “Партизан” Струмица.

В началото на волейболния празник, кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев и зам.-кметът инж. Гергана Костова отправиха своите приветствия към десетки волейболни ветерани от Разлог и Струмица, заедно с инициаторите на събитието Асен Хаджиев (председател на ВК за ветерани - Пирин Разлог) и Ацо Милковски (ветеран на “Партизан” (Струмица).

Всички присъстващи бяха приятно изненадани и с фотоизложба на приятелството между волейболистите, а малко след това и с емблематично събитие - откриване на паметна плоча.

В спортна зала “Септември”, в знак на признателност и благодарност за развитието на волейбола и за дългогодишното спортсменство на терена и в живота, инж. Герчев удостои с плакети едни от най-възрастните представители на двата тима. В знак на признателност за дългогодишно сътрудническо и приятелство кметът на община Разлог, заедно с ветераните Асен Хаджиев и д-р Радко Тумбев, получиха персонални тениски от волейболния тим на Струмица.

В присъствието на участниците в паметния мач от 20 април 1960 година - Димитър Хаджиев и Владимир Белчев, празникът продължи с приятелски мач, който завърши с краен резултат от 3:0 гейма за отбора на “Пирин”.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//