Румен Томов предлага нови цени за ученици и пенсионери, ползващи градския транспорт

Снимка: Infomreja.bg

"Ще предложа на Общинския съвет нови цени на абонаментните карти"

Ще предложа на Общинския съвет нови цени на абонаментните карти за ученици и пенсионери за градския транспорт.

Това обяви кандидатът за кмет на Благоевград - Румен Томов. Той предвижда в програмата си:

• Учениците, студентите и докторантите редовно обучение ще могат да ползват месечна персонализирана абонаментна карта на електронен носител, за неограничен брой пътувания, важаща във всички превозни средства в рамките на града, на стойност 5 лева.

• Всички пенсионери с постоянна адресна регистрация в община Благоевград ще ползват месечна персонализирана абонаментна карта на електронен носител, за неограничен брой пътувания, важаща във всички превозни средства в рамките на града, на стойност 15 лева.

• За хората над 68 години, абонаментна карта на електронен носител, за неограничен брой пътувания, важаща във всички превозни средства в чертите на града, на стойност 10 лева.

• Попадащите в същата категория хора над 75 години и лицата с трайни увреждания, с над 71 на сто намалена работоспособност ще имат възможност за безплатна месечна или тримесечна персонализирана абонаментна карта.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//