Димчо Димчев и Петър Петров от "Възраждане" присъстваха на международни форуми

Снимки: ПП Възраждане

"Възраждане" поведе протест в Берн заедно с швейцарски съмишленици

Народният представител от “Възраждане” Петър Петров участва в международна конференция в Букурещ под надслов “Да направим Европа велика отново”.

Конференцията е организирана от румънската политическа партия “AUR”, която споделя идеологическите и политическите виждания на “Възраждане”. 

Петър Петров говори в панел “Защита на семейните ценности”, като в речта си посочи важността на запазването на семейството като  основна социална единица и като носител на морал и устойчивост в съвременното общество.

По същото време в столицата на Швейцария – Берн, на площад „Бундесплац“ пред швейцарския парламент се състоя масов протест, организиран от партия Mass - Voll!, относно подписването на  глобалното споразумение, предложено от СЗО.  На протеста присъства  българският народен представител  от "Възраждане" - Димчо Димчев.

В своето изказване той призова швейцарците да се борят за свободата си, за страната си и за Европа. Той подчерта, че споразумението на СЗО може да се превърне в опасна заплаха за страните, които биха подписали и станали част от глобалната дигитална мрежа на СЗО. Това би могло да даде възможност за пробив в националната сигурност на всяка страна, излагайки не само данните на своите жители, но показвайки всяка една слаба страна на здравната система, което може да се използва недобронамерено.

Димчо Димчев беше в Швейцария по покана на Николас Римолди - председател на Mass Voll!. През април   Римолди   гостува в България, където беше гост на организираната от "Възраждане" Международна конференция "Новите лидери на Европа". На нея беше подписана от всички присъстващи партии Софийска декларация. 

На протеста в Берн присъстваха и български граждани, симпатизанти на "Възраждане", живеещи в швейцарската столица.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//