ЮЗДП съдейства за доставката на закуски до домовете на деца и ученици

Снимка: Infomreja.bg

Първи в списъка, предоставен от РУО София, са 28 основни и средни училища

От днес екипи на Югозападното държавно предприятие съдействат при доставката на млечни продукти, плодове и зеленчуци до домовете на деца и ученици, които се обучават дистанционно от вкъщи заради извънредната ситуация в страната. Първи в списъка, предоставен от РУО София, са 28 основни и средни училища, както и детски градини в столицата. Продуктите се осигуряват по програмите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“, доставят се в съответните учебни заведения, като горските служители подпомагат училищата в разпределянето на пакетите.

14 държавни горски и ловни стопанства в обхвата на ЮЗДП - Брезник, Трън, Радомир, София, Сливница, Осогово, Кюстендил, Невестино, Ихтиман, Арамлиец, Елин Пелин, Искър, Самоков и Витошко-Студена, оказват логистична подкрепа в първия ден на доставка. На разположение са и 28 служебни автомобила, които при необходимост могат да транспортират храната.

Директорите на всички териториални поделения на ЮЗДП са установили контакти с ръководителите на учебните заведения в областите Благоевград, Кюстендил, Перник, София град, Софийска, Ловеч и Пазарджик, за поетапно раздаване на продуктите.

 

КОМЕНТАРИ

пиперков08:00 - 23.04.2020
абсолютно подкрепям коментара, този няма пари за бензин на охраната си а прави пияр акций, раздава помощи и то по 50 бона, козунаци, питки, локумчета, служителите на юздп вземат по 10 бона заплати а в поделенията му са със скъсани цървули, чукни се в главата брей....... ??? не се прави на голямата работа , ще дойде време когато ще рсзбереш че си само едно вмирисало се червено лайно като диктатора чаушевско. ...
далайилама07:43 - 23.04.2020
юздп не дава пари за заплати на свойте служители от поделенията дгс и длс, не подсигурява служебни дрехи в срок уреден с договор, или се предоставят (днес гащи утре риза) или мухлясват някъде при домакините ( те нямат време да ги раздадат понеже са заети да водят счетоводството на няколко частни фирми) страшното име ,,стражар е превърнато от дамянов на говнйо) , стражарите лично са впрегнати да залесяват като мишки а гнусните крадци на дървесина са издигнати от дамяновци във култ, унищожават гората до безобразие, плюят по горските и не ги зачитат за нищо, карат хюндай, развяват пачки пари, по тяхно предложение се местят или уволняват стражарите който между другото заплатата не им стига да си поддържат личните автомобили за да ходят на работа и да се опитват нещо да опазят ( което вече е утопия) и как няма да е така като фермерските комунистически копелета продължават да внасят 19/45, не ми се мисли боко къде ще скрие дамянов ако се изпусне насъбрания гняв във стражаския екип, не мислете че това са случайни хора и всеки боклук може да се ебава със тях, това са добре обучени, военизирани и достатъчно възпитани специалисти, дамянов да си сложи голяма обица на ухото и да спре да унизява стражарския състав, защото когато види във времето какво е посял ще бъде много късно за него, ще жъне бури, защото той просто сее ветрове.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK