Българска обеща на американец брак, той ѝ даде 45 бона

Снимка: Infomreja.bg

Жената го измамила

За измама в размер на близо 45 000 лева съобщил вчера в полицейското управление в Нови пазар 61-годишен американски гражданин.

Мъжът пристигнал в България след като се усъмнил, че е въведен в заблуда.

Разказал, че в края на миналата година се запознал с жена в интернет сайт. Започнали комуникация, като след известно време тя се прехвърлила в мобилно приложение за видео и аудио разговори. Жената му разказала, че живее бедно на село, че се грижи за своя близка, че не разполага с парични средства.

Мъжът се умилостивил, решил да ѝ помогне, изпратил парична сума, след това направил още един превод. Предложил ѝ да се омъжи за него.

Тя се съгласила, и се разбрали да се срещнат в съседна държава. Получил обаждане, че на летището са я задържали и за да я освободят са необходими още пари.

Той отново ѝ пратил, а след известно време комуникацията между тях спряла. Притеснен, че нещо се е случило тръгнал да я търси.

Пристигнал в полицейското управление в Нови пазар, тъй като преди време му казала, че е от този край.

В разговора си с полицейски служители споделил, че е превел сума в размер на близо 45 000 лева и е измамен. За извършено престъпление по чл. 212 ал. 2 от НК е образувано досъдебно производство, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK