Изтъкнат професор говори в Разлог за озонотерапия и биологична медицина

Снимка: Община Разлог/ Д-р Красимир Желев

Д-р Красимир Желев е анестезиолог

„МБАЛ – Д-Р АСЕН ВЕЛЕВ“ ЕООД организира среща - семинар с проф. д-р Красимир Желев на тема: „Озонотерапия и биологична медицина“.

Събитието, насочено към представяне на съвременния високоефективен метод на лечение, който използва медицински озон (по-точно озоно-кислородна смес), ще се проведе този петък (29.03.2024 г.) от 12:00 часа, в залата на VI етаж, „МБАЛ – Д-Р АСЕН ВЕЛЕВ“.

Озонотерапята оказва силно антибактериално, антивирусно, противовъзпалително, детоксикиращо и имуно-модулиращо действие, усилва микроциркулацията и обмяната на веществата, подпомага окисляването на липидите и повишава активността на системата за антиоксидантна защита.

По време на семинара проф. д-р Красимир Желев ще разясни същността на Озонотерапията и нейните приложения, представяйки детайлно качествената нова форма на лечение на редица известни и съвременни заболявания.

Д-р Красимир Желев е анестезиолог, специалист по лечение на болка със съвременни и алтернативни методи. Завършва медицинското си образование в Медицинска академия Дрезден, Германия. Специализира анестезиология, интензивно лечение и терапия на болката в университетските болници в Дрезден, Мюнстер/Германия и Гилдфорд/Англия. Открива собствен офис в Гютерсло/Германия. През 2013 г. продължава кариерата си в Университетската болница в Цюрих/Швейцария. От 2016 г. практикува в своя лекарски кабинет в Кройцлинген, на езерото Констанс, Швейцария.

Д-р Красимир Желев има дългогодишен опит като координатор, референт и консултант в здравния сектор по света и председател на Българска асоциация на кислородо озоно терапия БАКОТ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK