Нинова:"Чекмеджегейт" и "Барселонагейт" са закрити, върнаха се и показните разстрели

Снимка: БСП

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Жабокрек

"Благодаря ви, че сте тук. Всяка година на това място почитаме паметта на антифашистите, дали живота си в борбата с кафявата чума. Но днес този ден има нов смисъл. Тече процес на подмяна на българската история и заличаване на националната памет. Той започна с промяна на съдържанието на учебниците, за да не знаят децата ни род и отечество. Продължи с пропаганда, която изкривява истината за нашето минало. Стигна до рушене на паметници и придоби кулминация в смяната на националния празник 3 март. Политически партии, които оправдават своето съществуване само с разделение и омраза посягат на миналото, защото не могат да предложат бъдеще на народа ни. Тези партии се наричат десни, демократични, но елитите им са деца и внуци на комунисти, Отричат се от бащи и майки за келепира. Ще се отрекат и от България заради "парица е царица", както е казал поетът."

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Жабокрек, където имаше над 3 хиляди души от Благоевград, Кюстендил и Перник, съобщават от пресцентъра на партията.

Тя бе категорична, че първите мандати на Борисов са били корупционни, а сегашния е и антинароден и предателски за българския национален интерес. Лидерът на социалистите уточни, че същите тези партии и лидери са направили интимната сглобка на едноръките джентълмени и са върнали мафиотския модел на управление.

"Обръщам се към всички, които се борихме години наред с модела Борисов. Към онези, с които протестирахме: вашата битка беше употребена за спасяването на техните кожи. Само ние не ви предадохме. "Чекмеджегейт" е закрито, "Барселонагейт е закрита. Върнаха се показните разстрели. Мафията се прегрупира, за да оцелее и да продължи. И къде са държавните лидери на сглобката да излязат и да говорят. Изпокриха се вдън земя. Излезте и обяснете на хората какво става в държавата?Защо отново ни отхвърлят кандидатурата за Шенген? Защо инфлацията отново тръгна нагоре? Защо се гърми по улиците? Защо хората са все по- бедни? Защо всеки ден се ловят нелегални мигранти вътре в страната? Не очаквам отговори на тези въпроси . Но хора, вие мислете и прогледнете. Предстоят местни избори. Моделът не беше сменен на върха. Вие можете да го смените в основата. Да разградим феодалните имения на модела Борисов в общините. Мислете и заложете на тези, които не ви предадоха, на тези които пазят миналото и българщината и ви дават визия за бъдещето", добави Корнелия Нинова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK