Съдиите в Кюстендил поздравиха за Баба Марта 1 „а“ клас на ОУ „Проф. Марин Дринов“

Снимки: Окръжен съд - Кюстендил

Тези деца са били най-малките участници в Областен ученически конкурс

Съдиите и съдебните служители на Окръжен съд – Кюстендил, и Районен съд – Кюстендил поздравиха за Баба Марта учениците от Първи „а“ клас на ОУ „Проф. Марин Дринов“ в Кюстендил с класен ръководител Йорданка Чанева. С пожелание за здраве и късмет всяко дете получи мартеница и парченце пита от Баба Марта, която по- рано днес посети и Съдебната палата. С учениците, като част от Образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“, се срещнаха съдия Калин Василев от Районен съд – Кюстендил и служителят „Връзки с обществеността“ Владимир Владимиров. 

Децата от 1“а“ клас на ОУ „Проф. Марин Дринов“ в Кюстендил бяха най-малките участници в Областния ученически конкурс „В страната на Справедливостта 2023“. Те рисуваха върху платна и отправиха послания в категория „Креативен пост“ за един по-добър, честен и справедлив свят, в който семейството е ценност.

Съдия Калин Василев подари на учениците по еднин екземпляр от Конституцията на Република България. Той им разказа за работата на съдията, за това кой кой е в съда, като им пожела да бъдат добри хора, а защо не и бъдещи съдии.

Баба Марта зарадва децата от 1 „а“ клас с вкусни бисквити, а те я поздравиха със стихотворение за числата.

Благодарност  за топлото посрещане към децата и учителките Чанева и Величкова!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK