Подаръци за Бабинден получиха новородените в Сандански и Струмяни

Кметовете зарадваха родителите на пеленачетата

На 9 януари 2024 г., в МБАЛ „Югозападна болница“ в Сандански проплаква първото новородено бебе за 2024 г. – Александър. На празника, на който засвидетелстваме своята благодарност и признателност към всички, които помагат за появата на нов живот, семейството на Александър бе посетено от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, който му връчи специална грамота за първо бебе, кутия с подаръци и проходилка, с която да направи своите първи крачки. Кметът пожела на цялото семейство, за които Александър е второ дете, да бъдат здрави и да отглеждат децата си с много любов и грижа.

Стоянов изказа своята благодарност и подкрепа към целия екип на АГО - Сандански за усилията, труда и професионализма при изпълнение на високохуманната мисия да помагат и посрещат първи децата на община Сандански. За нуждите на отделението, община Сандански ще предостави специализирано оборудване за операционната зала.

Община Струмяни също спазва традицията и отбелязва празника, като поздрави и уважи всички новородени бебета и техните майки. От името на кмета на Община Струмяни, Емил Илиев, с пожелания за здраве и щастливо детство, орисницата баба Ема, поднесе красиви подаръци на всички новородени бебета на територията на община Струмяни.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK