Хванаха водачи, карали пияни и дрогирани из Югозапада

Снимка: Infomreja.bg

Сред тях има и чужденци

Хванаха водачи в Благоевградско, употребили алкохол или наркотици и седнали зад волана.

При проверка на жилище в Благоевград, обитавано от 34-годишен мъж от града, от криминалисти е открит около 2,29 грама амфетамин.

29-годишен благоевградчанин е разпространил на две лица съответно около 2,3 грама марихуана на едно и около 0,5 грама марихуана на друго лице, а също така е установено, че мъжът държи в дома си в Благоевград около 39,67 грама марихуана с цел разпространение.

На ул. „Патриарх Евтимий“ в Банско, от органите на реда е спрян лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 19-годишен младеж от Добринище. С техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотично вещество.

37-годишен мъж от с. Бело поле, е стопитан с управлявания от него лек автомобил „Ауди“ и с техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотик.

На бул. „Св. Димитър Солунски“ в Благоевград е проверен лек автомобил „Мерцедес“. С техническо средство е установено, че 31-годишната водачка на автомобила шофира след употреба на дрога.

От полицейски служители е арестуван 47-годишен благоевградчанин, който по ул. „Яне Сандански“ в Благоевград е управлявал лек автомобил „Фиат Дукато“ книжка.

В района на ГКПП - Станке Лисичково, 56-годишен чужд гражданин е управлявал лек автомобил „Фолксваген Бора“ с наличие на 1,37 промила алкохол в издишания от него въздух.

По ул. „Асен Златаров“ в Сандански, 33-годишен чужденец е карал автомобил „Тойота Ярис“ с наличие на 2,40 промила алкохол.

Всички са задържани със заповед за задържане до 24 часа, а по случаите са образувани досъдебни производства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK