"Лудогорец" поиска от своя капитан да намали заплатата си

Снимка: startphoto.bg

В събота "орлите" ще изиграят контрола срещу румънския Стяуа

Ръководството на Лудогорец е предложило нов договор на капитана Антон Недялков, съобщава "Тема Спорт". Настоящето споразумение между двете страни изтича през лятото. Разградчани имат желание да задържат национала.

Предложените финансови условия на бранителя обаче са по-ниски от досегашните. Може би една от причините за това е, че 30-годишният защитник в последните сезони е преследван от контузии и се наложи да претърпи хирургически интервенции. В момента левият бек също се възстановява от травма. За последно той бе на терена на 30 ноември миналата година. Тогава изведе тима с лентата при гостуването на Спартак (Търнава) (2:1) в груповата фаза на Лигата на конференциите.

След това обаче се контузи. Очакваше се той да започне зимна подготовка наравно със съотборниците си, но това не се случи. В Лудогорец не искат да го форсират, за да не се стигне до нови усложнения. Очаква се в края на следващия месец Антон да бъде готов за игра. През тази кампания той има едва 4 шампионатни мача, както и още 3 на континенталната сцена.

Разградчани привлякоха Недялков през 2018 година. Те го взеха от американския Далас, където бе продаден от ЦСКА. Когато е здрав, националът е изключително полезен, защото освен като ляв бек, е ползван и като централен защитник. Предстои да видим дали той ще продължи споразумението си с клуба.

В събота "орлите" ще изиграят контрола срещу Стяуа. Спарингът срещу румънския втородивизионен тим, част от който е родният нападател Цветелин Чунчуков, е от 16:30 часа на "Хювефарма Арена". В същия ден, но от 9:30 часа, на стадиона ще се проведе и медицинска конференция, организирана от клуба. Събитието е подходящо и за футболни треньори, които да взимат оптимални решения за превенция на мускулни травми.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK