Росен Желязков в Разлог: Построеното, благодарение на политиките на ГЕРБ, е много и жизненоважно

Снимки: ПП ГЕРБ

Това заяви днес водачът на листите за европейски избори и народни представители от 1 МИР Росен Желязков

“Построеното в Разлог, благодарение на политиките на ГЕРБ, е много и жизненоважно”, това заяви днес в Разлог водачът на листите за европейски избори и народни представители от 1 МИР Росен Желязков.

Заедно с него бяха облястният координатор на ГЕРБ и трети в листата за Европейски парламент Андрей Новаков, кандидатите за народни представители Илиан Георгиев, Марио Терзиев и Красимир Керезов, кметът на община Разлог Красимир Герчев и общинските ръководители на ГЕРБ в Благоевград и Банско Атанас Камбитов и Александър Мацуревв.

Те посетиха емблематичните за успеха на управлението на ГЕРБ в община Разлог - МБАЛ Разлог и модерния образователен център в сектор ”Земеделие“ – Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство.

Кандидатите за евродепутати и народни представители се запознаха с модерната апаратура в отделението по образна диагностика, с високия клас рентген.

Д-р Тончев припомни, че благодарение на Красимир Герчев и съдействието на  Росен Желязков  в болницата се е открила една от първите лаборатории при КОВИД кризата, което е спасило много човешки животи.

Посещението продължи в Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство където директора Таня Динчева, сподели, че благодарение на съвместната работа с кмета на община Разлог Красимир Герчев  и реализираните проекти по европейски програми, училището е модерна образователна институция и създава устойчиви и полезни професии в сектор ´Земеделие.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//