И днес над страната ще преобладава разкъсана облачност

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 11 и 16 градуса

Днес облачността над страната ще бъде разкъсана, преди обяд над Източна България - значителна. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток. Преобладаващите максимални температури ще са между 11° и 16°, в София - около 13°.

Над планините облачността ще е разкъсана, преди обяд в източните райони - предимно значителна, но без валежи. До обяд ще духа до силен вятър от север-североизток, след обяд ще е умерен. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра - около минус 1°.

По Черноморието преди обяд ще има значителна ниска облачност. След обяд облачността ще намалее. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 9°-11°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, след обяд ще отслабва.

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и през дрез деня слабо ще се понижи.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 28 мин. и залязва в 18 ч. и 42 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 16 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 37 мин. и изгрява в 15 ч. и 58 мин. Фаза на луната: три дни преди пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK