Ден на траур в Ловеч след трагичното ПТП, член на ГЕРБ е сред жертвите

Снимка: МГЕРБ

МГЕРБ изказва най-искрени съболезнования на семейството

Със заповед на кмета на Община Ловеч 9 август (сряда) 2023 година се обявява за Ден на траур на територията на общината в знак на съпричастност към трагичната смърт на тримата млади хора, които загинаха в катастрофа в нощта на 7 срещу 8 август 2023 г. на пътя Ловеч - Плевен. По-късно стана ясно, че е починал и още един от пътниците, съобщиха от Общината.

В рамките на траурния ден всички национални и общински знамена ще бъдат свалени наполовина. Общинската администрация и кметът Корнелия Маринова изказват най-искрени съболезнования към семействата и близките на починалите.

Припомняме, че на 7 август около 23,56 ч. на пътя Ловеч-Плевен (при км 35+700 в района на бензиностанция „Шел“) при мокра пътна настилка и на дясна крива лек автомобил "Ауди", пътуващ в посока към гр. Ловеч, с водач 22-годишен мъж от Ловеч е навлязъл в лентата за насрещно движение, където е последвал удар в движещия се в посока от гр. Ловеч към Плевен лек автомобил "Фиат", управляван от 32-годишен мъж от Плевен.

В резултат на произшествието на място са починали водачът на „Фиат“-а и двама пътници от аудито - мъж на 32 години и жена на 21 години. Водачът на лекия автомобил „Ауди“ и 20-годишна пътничка от същото превозно средство са настанени в болница в тежко състояние.

По-късно стана явно, че един от загиналите в тежката катастрофа е Христо Николов - член на младежката организация на ГЕРБ към областния град. 

При тежък пътен инцидент, снощи е загинал нашият скъп приятел и колега Христо Николов от МГЕРБ Ловеч. Няма място за думи, само неизмерима печал. Това написа в пост във Facebook депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев. 

"МГЕРБ изказва най-искрени съболезнования на семейството", пишат от организацията отново във Фейсбук.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK