Димитър Бояджиев: Да подкрепим Богдан Боцев с номер 4 и преференция 105

Снимка: Димитър Бояджиев

„За нас, местните жители, е важно да имаме представител в парламента“

Позиция на общинския съветник от БСП в Гоце Делчев - Димитър Бояджиев

"Изборите наближават и всеки трябва да реши за кой ще даде своя глас. По традиция аз ще аргументирам моя.

С Богдан Боцев работим от години, бяхме екип няколко мандата в една от най-активните младежки организации в областта. Били сме заедно в доста битки, били сме и опоненти, но никога не сме спирали да работим като истински социалисти за хората и средата около нас.

И тъй като винаги опитвам да разсъждавам рационално, мисля, че за нас, местните жители, е важно да имаме представител в парламента, който да работи за просперитета на Гоце Делчев и побратимите общини от околията.

Някой, който познава механизмите на работа във висшия ни законодателен орган и няма тепърва да се учи.

Човек, който чува хората, запознат е с проблемите по места и ще бъде от огромна полза за решаването им в едно бъдещо управление на страната, в което, убеден съм, БСП ще има водеща роля.

На предходните избори Богдан прескочи преференциалния праг и от 6-а позиция успя да влезе в парламента, макар в опозиция. Сега за нас задачата е същата, но този път да го изпратим като наш представител в бъдещото управление.

Така че, уважение към всички кандидати, но по-добре да не разливаме вота си, а да подкрепим местния представител с реален шанс. Убеден съм, че ако го изберем, в координация с местната власт, той ще спомогне за реализиране на всички онези стратегически проекти за Гоцеделчевско.

Затова аз ще гласувам прагматично с номер 4 и преференция 105 - За развитието на Гоце Делчев и региона!"

 

КОМЕНТАРИ

Граждани15:20 - 20.03.2021
На драго сърце ще гласуваме за Богдан Боцев! Добър човек! Никога не се е повлиял от власт и пари! Браво! Такива хора, като Боцев ни трябват в парламента!
Бат Пешо09:24 - 15.03.2021
Богдане, свикни да носиш костюм и вратовръзка. Бъди представителен мъж. В рода си имаш генерали. Успех на изборите момче!
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//