Какво правят българите? Бият се! Син нападна с нож баща си

Снимка: Infomreja.bg

Заплахи са отправяни към мъже и жени

6 случая на проявено физическо или вербално насилие са подадени за денонощие в областните дирекции на МВР в страната.

За вчерашния ден са задържани 11 провинени - сред които една жена.

В РУ-Казанлък е получен сигнал от 38-годишен мъж, че съсед с брадва е счупил прозореца на дома му в с. Ръжена. На място полицейски екип установил 44-годишен мъж, който по сведения на потърпевшия, нанесъл поредица удари с брадва по входната врата на къщата му, по капак на прозорец и счупил стъклата на прозореца.

44-годишният мъж е задържан.

На улица в Казанлък жена викала за помощ. Пристигналият на място полицейски екип установил 74-годишна жена, която заявила, че синът й - 41-годишен мъж, след възникнал скандал, я ударил и заплашил.

Мъжът е задържан. 

В жилище в с. Копринка е влязла 60-годишна жена, която отправила заплахи спрямо 45-годишна жена, обитателка на имота. На място незабавно е изпратен полицейски екип, който установил 60-годишната жена. Тя е задържана.

В РУ-Костинброд се получил сигнал от жител на Годеч за възникнал скандал и отправени заплахи за саморазправа към него и съпругата му от страна на неговия баща.

На адреса веднага били изпратени полицейски служители. В хода на извършените множество разпити на свидетели е установено, че 49-годишният мъж е отправил закани с нож към синовете си, майка им и една от снахите си. При възникналия конфликт счупил прозорци и разбил входната врата на къщата на един от синовете си. Извършителят е задържан.

Мъж е пострадал при масов бой в плевенското село Обнова.

След свада е започнал ръкопашен побой. Участниците са използвали и метални тръби и вериги. Извършен е оглед на местопроизшествието, откъдето са иззети метална тръба с дължина 93 см, метална верига с дължина 1.10  м. и други веществени доказателства, приобщени към образуваното досъдебно производство. Има пострадал в сбиването – 39-годишен. Той е откаран от екип на ФСМП - Левски в СПО - Плевен за преглед и изследване. Освободен е за домашно лечение, без опасност за живота.

Шестима пълнолетни участници в побоя са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа.

31-годишен е задържан в РУ Димитровград за домашно насилие над баща си.

Драмата се е разиграла в жилището им в с. Добрич и това не е първата му проява. Синът има издадена заповед за защита.

Двамата често пиели заедно и после се карали. Вчера обаче пиянския скандал помежду им довел до това сина да вземе кухненски нож, с който нанесъл удар с нож в областта на врата на 68-годишният си родител.

Пострадалият мъж е транспортиран в ЦСМП Хасково, където след обработка на раната е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. В хода на издирвателните действия, криминалистите открили сина в жилището на майка му в областния град.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK