Тежко остава състоянието на ранената жена при катастрофата с кола на НСО

Снимка: БГНЕС

При инцидента леки травми е получил шофьорът от НСО, а Кирил Петков не е пострадал

Във варненската болница "Света Анна" се борят за живота на жената, която пострада тежко при вчерашната катастрофа край Аксаково. 

Мъжът, който е шофирал частния лек автомобил с варненска регистрация, в който е била и пострадалата жена, загина при катастрофата. 

Инцидентът стана около 17:30 вчера на входа на града в посока Варна при сблъсък с кола на Националната служба за охрана, в която бе и бившият премиер Кирил Петков.

Състоянието на 58-годишната Красимира все още е тежко. Тя се намира в реанимацията на университетската болница "Света Анна" във Варна. Това потвърдиха от реанимацията и допълниха, че тя е медикаментозно приспана, за да може да понесе операциите, пише БНР.

Снощи е претърпяла операция. Изваден ѝ е далакът, тъй като той е кървял. Опериран е също левия ѝ крак, защото е получила тежка фрактура на него. Състоянието ѝ е сравнително стабилизирано, но травмите са били доста тежки и продължават да се борят за живота ѝ. Красимира и нейния съпруг Христо, който е бил професионален шофьор, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станал фаталният инцидент.

На мястото пристигнаха представители на Военната прокуратура, които се очаква да оповестят подробности за пътното произшествие.

При инцидента леки травми е получил шофьорът от НСО, а Кирил Петков не е пострадал. Причините за катастрофата се разследват. 

От НСО твърдят, че тяхната кола е била на пътя с предимство и че загиналият шофьор на другия автомобил го е отнел. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//