Жена е намерена на Е-79 за Монтана, опитала да се самоубие, после тръгнала на път

Снимка: Infomreja.bg

На място на жената е направена проба - отчела 1,10 промила

Жителка на село Дългоделци е открита след употреба на алкохол в безпомощно състояние на пътя Е-79 край село Смоляновци.

На 25 ноември около 22,00 ч. на 112 постъпил сигнал, че на републиканския път е открита жена в безпомощно състояние. При пристигане на място служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Монтана установили 29-годишна жителка на село Дългоделци, общ. Якимово.

По данни на потърпевшата, при движението ѝ по пътното платно била блъсната от преминаващ без пуснати светлини товарен автомобил, който не е спрял и не ѝ оказал помощ.

На място на жената е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 1,10 промила алкохол в издишания от нея въздух.

При проведените допълнителни оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ-Монтана установили, че същата вечер около 21.20 ч. жената направила опит за самоубийство с помощта на кухненски нож в обитаваното от нея жилище в с. Смоляновци.

След направения опит за самоубийство напуснала жилището и в 22,00 ч. е установена в безпомощно състояние на пътя. Жената е транспортирана в МБАЛ Монтана, където е настанена на лечение със съмнение за комоцио.

По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK