Българска певица е със счупени рамо и крак в „Пирогов” след побой

Снимка: Infomreja.bg

Сибила Серафим обвинява бившия си приятел

Пореден случай на насилие над жена. Певицата Сибила Серафим твърди, че е била зверски пребита от бившия си приятел преди седмица. Побоят бил толкова тежък, че рамото ѝ е счупено и се е наложило да я оперират, за да сменят тазобедрената ѝ става. Тя все още се намира в болница „Пирогов”, където се възстановява от травмите си, пише Нова тв. Вокалистката на ню уейв бандата "Виолетов генерал" споделя още, че това не е първият път, в който бившият ѝ партньор ѝ посяга.

Нападението станало на 6 ноември в центъра на София. Сибила и бившият ѝ приятел Никола Димитров били на рожден ден на общ познат. Двамата са разделени от около 10 години. „Знаех, че той ще е там и не ми се ходеше, но няколко пъти бях подканяна”, споделя жертвата. Когато тръгнала да си ходи, Никола я догонил и изтръгнал телефона от ръката ѝ. В опит да си го вземе, Сибила получила удар и паднала.

Певицата е приела като кауза да разгласи случая заради многото жени, които търпят посегателства от партньорите си. По случая е образувано досъдебно производство. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK