„Излез от зоната си на комфорт“ в Езиковата гимназия в Кюстендил

Снимки: ЕГ - Кюстендил

Ученици изобразиха огромно сърце в двора на гимназията

Под ръководството на учителите по физическо възпитание и спорт, ученици и родители Езиковата гимназия в Кюстендил си спретна ново предизвикателство. Този път по нестандартен начин учениците участваха в комбинации от оригинални предизвикателства с леко физическо натоварване: дърпане на въже, щафетни игри, бадминтон, волейбол, забавни отборни игри с „kin bal“, танци и народни хора, футбол на малки врати, ръгби с правила от други спортове и силови предизвикателства за по-смелите.

Мотото на събитието в Езикова гимназия „Д-р Петър Берон“ тази година е: "Излез от зоната си на комфорт! Участвай в забавните спортни предизвикателства и в индивидуалните и отборни физически активности!"

Всяка година сдружение „BG Бъди активен“ придава допълнителна стойност на кампанията чрез задаване на допринасящи за ангажирането на учениците теми, които отправят устойчиво послание чрез дългосрочната програма с място България. Тази година специалната тема е организирането на ЧИСТО събитие като част от семейството "Събития #БезОтпадъци".

„Затова и ние от Езикова гимназия провокирахме себе си, като отделихме от свободното си време и направихме двора на училището чисто, гостоприемно и слънчево място, готово за забавление, игри и усмивки. Поздравления за ентусиазма на всички участници“, обявиха ученици от Езиковата гимназия.  

За финал всички заедно се хванаха за ръце и изобразиха огромно сърце в двора на училището.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK