ЮЗУ обяви първо класиране

Снимка: Infomreja.bg, архив

Югозападният университет преди минути обяви първо класиране на кандидат-студентите.

Регистрацията на новоприетите студенти започва от 11 до 16 юли включително. Записванията ще продължат през цялата календарна седмица в I корпус на ЮЗУ.

От понеделник до петък бъдещите студенти могат да подадат документите си и да заплатят съответните такси от 8.00 до 12.00 ч. и от 13.00 до 17.00 ч.

В събота и неделя записванията продължават от 9.00 до 15.00 ч.

Приетите кандидат-студенти, които не са спазили определените срокове за регистриране пред техническата комисия, губят правото да се обучават. Незаетите от тях места се попълват на следващото класиране.

Комплектът от документи, необходими на всеки кандидат, са обявени в страницата на университета, а именно: документ за платена такса за първи семестър и оригинал на диплома за средно образование.

Записалите се студенти автоматично участват в следващи класирания.
В случаите, когато студентът е удовлетворен от специалността, по която е приет, има право да подаде декларация за неучастие в по-нататъшно класиране.

На вниманието на всички, участващи в класиранията, кандиат-студенти - прекласираните на по предни желания, при следващо класиране не подлежат на връщане в специалността, в която са били приети в предходните класирания. Също така неприетите кандидат-студенти автоматично участват в класиранията, без подаване на допълнителни заявления.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK