Две мелета изправиха на нокти полицията в Петрич, отведоха в ареста 9 побойници

Снимка: Infomreja.bg, архив

12 мъже са задържани след мелета в навечерието на великденските празници в Петрич. 

За скандал в ромския квартал в южния град, прераснал във физическа саморазправа, са били вдигнати на крак служителите на РУ-Петрич около 21:35 часа на 28 април.

Пристигналите на място полицаи са установили и задържали и петимата участници в масовия бой, а именно: С.А. /48 г./, А.А. /37 г./, Д.А. /25 г./, А.Д. /18 г./ и  В.С. /38 г./, всички от Петрич. 

Два дни по-късно - около 18:40 часа на 30 април, в полицията е подаден друг сигнал за масово сбиване между група мъже на улица "Струма" в Петрич.

Отзовалите се на мястото на инцидента униформени потушили побоя между развилнелите се мъже, като закарали за обяснение в полицията част от побойниците - С.М. /36 г./, С.Р. /42 г./, С.М. /32 г./, С.М. /43 г./, С.М. /27 г./, А.Г. /32 г./ и Р.М. /28 г./, всички от Петрич. 

При мелето няма сериозно пострадали.

Със заповед за задържане до 24 часа са прибрани на топло 32-годишният С.М., 43-годишният С.М., 32-годишният А.Г. и 42-годишният С.Р.

Предполага се, че боят е тръгнал след скандал между две фамилии. За случая е уведомена и Районната прокуратура в Петрич. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK