Борисов спокоен: Мераклии за премиери винаги ще се намерят

Снимка: Infomreja.bg

Президентът е отговорен човек и на него може да се разчита да не влезем в колизия, сподели Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разчита Румен Радев да се справи със задачата да намери служебен премиер по новите правила. Има Конституция и тя трябва да се спазва, заяви той пред медиите в кулоарите на Партийния дом, пише news.bg.

Мераклии за премиери винаги ще се намерят, отчете той. Президентът е отговорен човек и на него може да се разчита да не влезем в колизия, сподели Борисов.

По темата за това, че след изборите за определен период ще имаме 480 депутати и депутати с двойни заплати, лидерът на ГЕРБ се възмути, че не го питат защо в последните дни на кабинета се раздават централи, правят се назначения в Митниците.

Има хора, които са мислили за Конституцията, аз съм се доверил на Христо Иванов, все пак господин Славов е доктор по конституционно право, на тези въпроси. Ще ви отговорят те, препоръча Борисов.

Груба грешка е, по мнението му, декапитализацията на държавните енергийни дружества. Настоящият кабинет еднолично вземал решения. По мнението му по време на кампанията парламентът трябва да излезе в почивка.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK