Сираков: Няма да продаваме играчи за жълти стотинки

Снимка: startphoto.bg

Селекцията в "Левски" продължава

Левски привлече Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес, но с тях не се слага край на зимната селекция. Признанието направи мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков в интерю за "Спортал".

"Сините" водят преговори с доста играчи и ще подпишат с двама и дори трима от тях.

"На мен ми се иска да взема поне още пет-шест нови. Въпросът е доколко имаме финансови възможности. При всички положения искаме да се подсилим, защото имаме крещяща нужда на определени позиции. Прекалено сме рехави", каза Сираков, който на предположение, че говори не за един, а за поне двама или трима нови състезатели, допълни:

"Със сигурност. Имаме набелязани играчи, но ние и досега имахме. Не можахме да привлечем някои от тях на базата на високите финансови претенции, които имаха, което е абсолютно нормално. Не се сърдя на нито един футболист, че иска да получава повече пари. Бил съм от тази страна на барикадата, така че ги разбирам. Но имаме бюджет, от който не можем да мърдаме".

Също така собственикът на "сините" е категоричен, че предвид финансовото състояние на клуба всеки един футболист може да бъде продаден, но не за жълти стотинки. Сираков допълни, че е възможен зимен трансфер на Уелтон или Кордоба, но не и на двамата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK