Фейсбукари хвалят полицаи, бутали закъсала кола

Снимка: МВР

Видео с полицаи от РУ-Тутракан, помагащи на закъсал гражданин, набира популярност в социалните мрежи

„Тутракански полицаи помагат на закъсал гражданин. Респект!“ – така е озаглавено от автора си краткото видео, публикувано в една от социалните мрежи днес по обяд. За броени часове публикацията набра голяма популярност и получи стотици харесвания от потребителите. Много от тях изказват похвала към служителите, други споделят, че това не се случва за първи път.

Униформените от клипа са автоконтрольор Тунджай Фучиджи и младши полицейски инспектор Георги Симеонов, служители на РУ-Тутракан. Днес, в рамките на специализирана полицейска операция, в село Нова Черна двамата извършили проверка на  лек автомобил, след която поради проблем с акумулатора водачът не успял да потегли. Без колебание двамата полицейски служители избутали закъсалата кола и помогнали на водача и спътника му. Не смятат постъпката си за нещо изключително, определят я като част от всекидневните си задължения да се грижат за безопасността на движението и да са в помощ на хората.

Изказвайки задоволство от постъпката им, директорът на ОДМВР-Силистра старши комисар Мартин Недялков похвали служителите за проявената човещина и съпричастност. Той подчерта, че  усилията не само за подобряване на средата за сигурност, но и и за по-добра комуникация с гражданите ще продължат да бъдат едни от приоритетните задачи за ОДМВР-Силистра и през настоящата година.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK