Празник за хората с увреждания организира Община Благоевград

Снимки: Община Благоевград

Кметът д-р Атанас Камбитов посрещна потребителите на всички социални заведения в община Благоевград по повод Международния ден на хората с увреждания. Той приветства присъстващите в зала „22 септември“, като им пожела здраве и светли коледни празници. 

„Община Благоевград винаги е полагала усилия да създава подходящи условия и среда за всички вас – хората в неравностойно положение. Всеки от вас ежедневно се нуждае от грижи, любов, разбиране, подкрепа. Тук е мястото да благодаря и на всички, които се грижат за тези хора. Нужно е много голямо сърце!“, каза в част от приветствието си кметът.

Международният ден на хората с увреждания стана повод за истински празник. Потребителите на социални заведения изнесоха богата музикално-танцова програма, като показаха талант и умения.

В програмата се включиха още възпитаници на Центъра за личностно и творческо развитие, Петя Стойчева с музикален педагог Христина Палева, както и актьори от Драматичен театър "Проф. Енчо Халачев”.

Неговият директор Бранимир Митов пое ангажимент да работи с потребителите на социалните заведения, като заяви, че тяхно представление ще бъде включено във фестивала „Талантино“. В края на тържеството всички присъстващи получиха подаръци.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK